Skyltar i Sverige AB

Ecosign fabriksbildEcosign fabriksbild
Ecosign fabriksbild

Om oss

EcoSign drivs av fyra delägare med över ett sekels gemensam skylterfarenhet från Hults Neon, SignCenter Skyltar, Systemtext Signs och Delta Reklam i Växjö. Tillsammans med vår erfarna personal, som alla jobbat många år i skyltbranschen, så är vi i dagsläget (nov 2016) totalt 17 st anställda. 
I Småland är vi inte snåla, men vi tänker alltid på ekonomi och kvalitet. Vi är lika måna om våra egna investeringar som vi är om dina. Det handlar inte bara om att erbjuda en tilltalande investeringskostnad utan också om att hålla drift- och underhållskostnader på en låg nivå.
För att vi ska ha kontroll på hela tillverkningskedjan har vi en fabrik på 1200m2 med moderna maskiner och alla avdelningar som krävs för skylttillverkning. Vi har atelje med storbildsprinter, plåtavdelning med toppmodern fräs och Channel Bender, automatiserad bockning av bokstavsprofiler samt pulverlackering, plastavdelning och verkstadsmontage.

Vi har en egen montagebil med två erfarna och mycket kunniga skyltmontörer som monterar och servar skyltar i hela södra Sverige. I övriga Sverige och Norden hyr vi in skyltmontörer på plats för att vara snabba och prisvärda.

Det betyder att vi själva bestämmer över leveranstider och kvalitet, vilket vi vet är det viktigaste för våra kunder.
Vi är också noga med materialval och hur vi producerar våra skyltar. Dessutom jobbar vi självklart med de senaste belysningslösningarna som lågenergilampor och Led-ljuskällor för att minimera energiförbrukning och värmeförluster.
Vår filosofi
Hos EcoSign möter du ett engagemang och ett ansvarstagande som du kanske inte är riktigt van vid. I kraft av vår erfarenhet kan och vågar vi tänka nytt och vi ser det som en självklarhet att utmana dig med nya idéer, samtidigt som vi vill vara lyhörda för dina egna önskemål & visioner. Våra skyltar är våra bästa marknadsförare. Kunnande, kvalitet, service & ett stort engagemang genomsyrar allt vi gör – det är detta som gör EcoSign annorlunda.
Ecosign Skyltar i Sverige AB bildades 2010 av Magnus Hultin, Fredrik Emanuelsson, Niclas Fransson och Jan Johansson. Tillsammans har vi över 100 års branschkunskap från Hults Neon, SignCenter, Delta Reklam och Systemtext Signs. 
Tack vare en unik erfarenhet från försäljning, tillverkning och projektledning av skyltar och omprofileringar är EcoSign ett av de ledande skyltföretagen i Sverige och Norden.
SkyltarSkyltar
Skyltar